Goed dat je er bent

De Kleine Veilige Haven wil voor jou een plaats creëren waar jij je veilig kunt voelen om te werken aan hetgeen jou in de weg zit.

Van jongs af aan gebeurt er van alles in en om je wat invloed heeft op jouw lichaam en geest. Over het algemeen is het alleen maar ten goede van jou. Het steunt je en bied je iets, denk maar eens aan jou ouders die jou voeden en de docenten die jou nieuwe dingen leren.

Maar er gebeuren ook dingen die jouw veel stress veroorzaken, verdrietig maken, pijn doen, in de war maken of bang maken.

Als je in een liefdevolle, veilige omgeving leeft, de ruimte krijgt/neemt om het te verwerken en daarbij ondersteuning, begeleiding en warmte krijgt van de mensen om je heen, is het geen punt. We komen het allemaal tegen namelijk, dat hoort bij het leven.

Maar krijgt/neemt hij die ruimte en veiligheid niet wordt de gebeurtenis in je systeem opgeslagen, tot de veiligheid en ruimte er wel is.

Mooi systeem, maar wat als die ruimte en veiligheid er de eerste jaren niet is……

Soms ben je de gebeurtenis al lang vergeten, maar zit het die nog wel in je systeem opgeslagen en dat systeem blijft dan continue alert. Maar ook dat hebben we vaak niet in de gaten. Tot er een tegenslag komt of je lichamelijke klachten krijgt.

Dan laat jou trauma zich zien.

————————

Blijf er niet mee lopen!

Samen kunnen we werken aan jou herstel.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op, via het contactformulier, of telefonisch.

Wil je op de hoogte blijven van  nieuwe blogs en regelmatig tips krijgen?

Laat hieronder je gegevens achter.

 

Hier kun je lezen wat ik je kan bieden.

 

Wie ben ik? 

Ik ben Nel Snaterse en woon in Rotterdam.

Het leven heeft mij hele waardevolle lessen geleerd, al was het niet altijd makkelijk. Naast mijn levenservaring heb ik ook veel ervaring opgedaan in diverse takken in dienstverlenende functies, maar ook in de hulpverlening, waar ik uitgebreid intern geschoold ben.

Lees hier meer ………….

 

Wat doe ik dat ?

Counseling.

Voor veel een vaag begrip, maar je zou het kunnen omschrijven als een laagdrempelig soort psychotherapie.

Wil je er meer van weten, lees hier dan verder ………….

Coachen.

De meeste mensen weten wel ongeveer wat het is. Tijdens het coachproces wordt er van je verwacht dat je zelf wat gaat doen, het is dus actie gericht.

Lees hier meer ………..

De activiteitenweger kan een onderdeel van de coaching/counseling zijn, tenzij je naast een bewegingstherapeut ook onder behandeling bent van een ergotherapeut die hier mee werkt.