Hoe ga ik te werk: 

  • Kennismaking : Online/telefonisch. Altijd even goed om voor jij een besluit neemt om met mij aan het werk te gaan, te kijken of jij de ‘klik’ voelt. Maar ook om te kijken of je bij mij op de goede plaats bent ( zo niet denk ik met je mee om te kijken waar je wel met je problemen terecht kan)

  • Eerste gesprek : Bij het eerste gesprek gaan we samen kijken naar je klachten. Wat voor beperkingen kom je in je dagelijks leven tegen en wat zou je graag willen veranderen. Dit doen me o.a. door wat jij op het Intakeformulier hebt ingevuld. Samen komen we zo tot jou concrete hulpvraag en gaan we daar aan werken. 

En verder:

      • Je kunt gelijk beginnen, er is geen wachtlijst.

      • Het consult wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars, dit heeft als voordeel dat jij niet beperkt wordt door de opgelegde beperkingen en het voor jou hoogst haalbare resultaat kunt bereiken.

Op dit moment vindt het grootste gedeelte van de sessie online plaats i.v.m. Corona.

     

Wat verwacht ik van jou :

Respect staat hoog in mijn vaandel.

Ik verwacht van je dat je onze afspraken nakomt, dus niet wegblijven zonder af te bellen, immers ik houd die tijd speciaal voor jou vrij. Als je niet uiterlijk 24 uur van tevoren je afspraak afzegt, moet ik het consult in rekening brengen.

Verder verwacht ik ook dat je serieus neemt wat we bespreken en als ik je huiswerkopdrachten geef je er ook mee aan de slag gaat.

Ik kan jou adviezen en tips geven, maar ik kan niet zorgen dat jij je weer happy gaat voelen. Of counseling/coaching succesvol is, is afhankelijk van jou inzet.

Hoe ga ik om met je privacy :

Lees hier hoe dat geregeld is.

Algemene voorwaarden :

Lees hier wat de algemene voorwaarden zijn.