Mijn naam is Nel Snaterse  en ik woon in het mooie Rotterdam.

Het leven is een grote leerschool voor mij en heeft me gemaakt wie ik nu ben.

Met vallen en opstaan heb ik mijn lessen geleerd, en achteraf kan ik zeggen, het was niet altijd leuk, maar wel zeer waardevol. Door deze levenslessen kwam de ene na de andere vraag naar boven en daardoor ook ging ik op zoek naar filosofische, psychologische en spirituele antwoorden. Het heeft mij heel veel geleerd over mijzelf, over andere, over de wereld.

Jarenlang kon ik al mijn energie kwijt als vrijwillig medewerker bij een hulpverleningsorganisatie die mensen emotioneel en psychisch ondersteunt na een traumatisch incident. . Waarvoor ik uiteraard jaarlijks scholing, bijscholing en intervisie volg. Tot ik naar meer ging verlangen.

Wat ik daar doe, is na een beperkt aantal gesprekken doorverwijzen naar de hulpverlening.  En ik wist dat ik de meeste cliënten dan doorverwees naar een wachtlijst.  Terwijl ik ondertussen kennis had opgedaan, zowel intern als extern om een volledig coaching-traject te doorlopen met een cliënt.

 

 

Begin 2018 kreeg ik verkeersongeval, waardoor ik lang moest revalideren.  Tijdens dit proces realiseerde ik me dat ik mijn hele leven al droomde , maar niet de stappen zette om ze te verwezenlijken.

Een eigen praktijk beginnen, binnen mijn werkveld als vrijwilliger: trauma-coaching.

Die drive die tijdens van mijn revalidatie is ontstaan, is een overtuiging dat de Schepper deze levensweg voor mij heeft uitgestippeld. Het werd tijd dat ik daarnaar ging luisteren.

De drive is omgezet naar daden. Mijn comfortzone was dromen, en daar ben ik uitgestapt.

Ik gunde mezelf een leven zonder traumapijn en dat gun ik jou ook.

Een kleine veilige haven, dat is wat ik bieden mag, om samen met jou te werken aan een betere versie van jezelf.

 

Nel in een paar woorden:

 

Respectvol

Houd van mensen

Denkt in mogelijkheden

Meelevend

Vrolijk

Kernwaarden

Toen de plannen voor deze praktijk ontstonden, vroeg ik mij af wat ik mijn cliënten wilde meegeven

Geloof, hoop en liefde

Dit heeft alles in zich waar ik voor wil staan, en dus ook mijn cliënten wil bieden.

 

Geloof in jezelf

Geloof in een leven zonder trauma

Geloof in een hogere macht

Hoop dat jij echt gaat leven (en stopt met overleven)

Hoop op respect

Hoop op vrijheid

Liefde voor jezelf

Liefde voor het leven

Liefde voor je medemens